Ventusky

Predplatny Ventusky

Non English posts
EG
EG

Pokousel jsem se dnes koupit Ventusky, na webu. Bohuzel, ja nevim, zda se neumim orientovat no nepodarilo se. Rekl jsem si, ze to na rok testnu. Jedina moznost je vsak nakup z Apple aplikace. Jestli to je jedina moznost, tak jsem uprimne zaskocen? Nechci moc podporovat nekoho za nic. Mozna, ze Apple diktuje podminky, Windy ma uz taky stejnou cenu na webu a aplikaci. A uz fakt nezmyselnou cenu. Vseho s mirou, zapominase, ze o mesicni/rocni fee uz na tomhle svete soutezi hoodne sluzeb a aplikaci. Proste to nejde, takhle.
Predem dekuji za odpoved.

Ventusky
Moderator
Ventusky

EG
Děkujeme za váš zájem. Nákup předplatných na webu je připravovaná funkce. Aktuálně je možné si předplatné koupit v aplikacích a přes účet ho sdílet na webu, kde ale zatím není vyloženě nutné. Přehled Premium funkcí a kde a jak jsou dostupné je uveden zde: https://my.ventusky.com/premium/features

Czechia
EG
EG

Dekuji za odpoved. Pockam teda na cenu. Ja proste nepotrebuji podporovat Apple 30% marze. Chapete, ze? :-)

Ventusky
Moderator
Ventusky

EG
Cena bude shodná. Mnohem vyšší položkou jsou totiž daně. Navíc i na webu musíme platit poplatky za zpracování plateb systémům.

Czechia

Please log in to add a post to the discussion.